10+6

Och i morgon går vi alltså in i vecka 12. Vi läser på Gravid.nu och konstaterar att allt är färdigt på bäbisarna, att det är ovanligt med missfall i den här veckan. Om vi klarar veckan ut är oddsen mycket goda att vi klarar resten av graviditeten.  Och nu börjar en annan läskig del av det hela. KUB. Vi har som sagt en strategi. Hur vi än gör kommer dessa bäbisar att mätas, bedömas och kontrolleras – just för att de är två. Deras tillväxtkurvor kommer att detaljstuderas. Och eftersom det känns som om vi inte kommer undan alla undersökningar har vi bestämt oss för att göra KUB. Kanske blir vi lugnade, kanske måste vi göra en massa förberedelser inför födseln och framtiden. Vi får se. Men läskigt är det.

Vi har flyttat också! I fredags fick vi efter tre veckors hemlöshet äntligen nycklar till vårt lilla radhus. Äntligen hemma! Men puh vad det är mycket att packa upp, måla, strukturera, planera, fixa. Fast samtidigt – vad SKÖNT att inte behöva oroa sig för repor i golvet. Linoleum och stockholmsvitt is the shit. Totalt ocharmig och samtidigt en sån befrielse. Jag har verkligen hatat att bo i ett visningsstylat hem. Vi fixade en rejäl vaxduk till ekbordet, så nu är radhusoutfiten komplett. Det passar väl bra till tvillingarnas ankomst i vår?

OK. Kort rapport från mig. Hur har ni det?

2 thoughts on “10+6

  1. Åh, allt låter så fantastiskt.

    Jag längtar själv tills jag kommer till den där veckan, då man känna att missfall är något man inte behöver oroa sig för så himla mycket. Annars är allt bra, ”menssmärtor” för att allt växer i magen och en otrolig längtan efter att magen ska bli stor och att jag ska få se mitt lilla liv på ultraljud, kan knappt bärga mig.

  2. Ja det är fint just nu. K har fått en mjukare mage men ännu känner jag ingen distinkt bula. Jag längtar till dess. Tills jag känner de där små puffarna från innevånarna. 🙂 De är väldigt efterlängtade. ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.