Mycket nu

ja, det är fullt upp måste jag säga. Jag har hunnit med en influensa, konferens med jobbet och mycket renoveringsarbete hemma.

Jobbet – inget nytt angående min anmälan av en kollega för allmän homofobi och misskötsel av sina arbetsuppgifter (kan inte riktigt berätta mer än så, men jag kan väl säga att om man är jämställdhetsminister bör man tycka att jämställdhet är något bra. Nu är inte min kollega jämställdhetsminister eller något annat politiskt, men hon beter sig ungefär som en polis som stjäl. Eller slår sin fru. Man har rätt att förvänta sig mer.

Sen hade vi ju en planeringskonferens med jobbet och där framkom det att min kollegas arbetsgrupp hade väldigt svåra interna problem, som de inte ville lösa. Ja, ni läser rätt. De vill inte lösa dem. De vill ha det som de har det – och deltar inte ens övningar på konferensen som syftar till att få en bättre kommunikation. Det positiva med allt elände som hände på konferensen var att kolleger och chefer verkligen fick upp ögonen för vansinnet. Jag är inte ensam om att få ont i magen av att gå in i fikarummet.

Barnrummet – jag missade att ta före-bilder! Men visualisera en gulgrönspräcklig linoleummatta från tidigt 70-tal – numera ser den ut såhär! 

Ljust ljust grått golv. Sen ska väggarna målas vita och en vägg målas klart gul. Garderobsdörrar och lister bli vita (istället för beigegula).  Väldigt fint!

Och sen var vi då på förlossningsenheten på det sjukhus som vi valt för förlossningen. Vi var där tillsammans med andra tvillingföräldrar och det känns väldigt bra. Väldigt odramatiskt – även om det var ett tydligt blodspår på golvet i korridoren! Men lugn personal. Nära till snittrum om det skulle behövas. Och mycket bilder på nyförlösta små människor hängde på väggarna. Å!

Jag längtar till det är vår tur.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.