Att sälja sin fru?

Nej, naturligtvis vill jag inte sälja min fru. Anledningen till att jag skrev så var att vi har rätt jobbiga nätter. K sover illa, bäbisarna är vakna, sparkar sin mamma på massor av ömtåliga ställen och det blir svårt för K att få den djupa sömn hon behöver. Sen snarkar jag en del. Fast när hon väcker mig säger hon inte det utan att jag ”andas för högt”. Och då blir jag förbannad i min sömndvala eftersom jag faktiskt inte förstår vad hon säger. Vadå ”andas för högt”?  Är det tonläget hon klagar på? Så istället för att vända på mig (som jag gjort om hon sagt att jag snarkar) så vaknar jag ordentligt och surnar ihop.

Häromnatten vaknade jag av att jag var skitarg för en dröm och hade då tagit av mig ringarna som jag slängde på K. Sen när jag väl kastat dem blev jag förtvivlad för att jag inte hittade dem. Så då fick K vakna och hjälpa mig att leta.

Ja, som sagt. Vi har rätt jobbiga nätter 🙂

Annonser

3 thoughts on “Att sälja sin fru?

  1. ajdå, det låter jobbigt. Men kanske lika bra att träna på jobbiga nätter. Jag sitter och dagdrömmer om en åttatimmarsnatt och undrar hur många år det dröjer tills jag får en sån. Sen kommer jag på att en tjänsteresa på hotell kanske inte vore så fel ändå.

  2. Hm – jag är såklart glad över att inte bli såld (fast lite nyfiken på vad du skulle få för mig – vad är riktvärdet för en lagom tjock fru i sina bästa år? Och får man mer eller mindre betalt för henne om hon väntar tvillingar?). Men jag måste komplettera din historia om ringarna:
    Jag vaknade av att du kastade dem – hårt! – på mig, turligt nog på täcket. ”Vad gör du???” sa jag. ”Oj, jag tappade ringarna” sa du, ”och nu kan jag inte hitta dem!”
    Hade jag inte varit så trött hade jag nog skrattat så jag fått kramp i magen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.