I vecka 37

Nu tickar det på både i ilfart också i snigelfart. Varje dag känns oändligt lång och ändå susar veckonumren förbi i almanackan.

Barnmorskan på Mama Mia ringde till K idag och berättade att hon har förhöjda gallsyror i kroppen, tydligen arbetar levern på högtryck och det är det som ger klåda. Både bra och dåliga besked alltså. Det positiva är att det kanske går att behandla. Det negativa är att det påverkar barnen så det måste behandlas och funkar inte tabletterna snabbt nog behöver man skynda på förlossningen.

Ni vet att jag funderar mycket på det där med blod, genetik och sånt? Eller rättare sagt, jag skiter fullständigt i blod, genetik och sånt – men måste ändå hantera rätt mycket av det? Nu har jag lierat mig med två medsystrar. Två tjejer i mitt underbara pokergäng ska bli mammor samtidigt som jag och de är inte heller gravida. Så lite senare i veckan ska vi ses. Jag ser verkligen fram emot det, inte nog med att de är världens bästa och härligaste människor, de är inte heller gravida så jag tänker Uteservering, Solsken och Rosévin. 🙂

Om inte mina små gulliganer hinner ut till dess såklart..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.