Nöjd

Vi är rätt panka numera. Och med två älsklingar som behöver vinterekiperas så behöver den här mamman bli uppfinningsrik. Jag var på klädbytardagar och handlade vinteroveraller i storlek 80. Två fina polarn- och pyretoveraller (visserligen ganska gamla men oslitna) för 170 kronor. Vi hade två jättehärliga mössor från ovan nämnda firma förra året, men de hade blivit för små till i år. Men ojsan, då kan man ju köpa nya på Tradera! Jag har nu klickat hem 5 mössor i olika färgställningar för mellan 9-51 kronor vardera. Supernöjd. Idag har jag köpt två par vinterkängor för 350 kronor. Jag är med en second-handklubb för tvillingar på fb, där jag hade tänkt köpa kängor men se döttrarna har olika storlekar på fötter. Och huvuden påminner K. Gladys har ett större huvud (storlek 48-50) men bara 12 cm långa fötter. Tintin har en storlek mindre huvud men hela 13 cm långa fötter. Det gör att vi för första gången måste ha individuella kläder till barnen. Hm, nu blir det mer att hålla ordning på men vad gör det när ungarna är välklädda och varma. Älsklingarna.

Annonser

2 thoughts on “Nöjd

  1. Begagnade pop-kläder är ofta riktigt prisvärda. Vi köper mycket av just den varan och många gånger är kläderna knappt slitna men kostar väldigt mycket mindre. Vindfleecetröjorna har visat sig vara väldigt användbara för oss och är ett typiskt plagg som lönar sig att köpa begagnat.

  2. Vi kör verkligen bara begagnat. Ibland rearean… vi har haft tur o fått ärva första årets basgarderob så det är väl först nu jag får börja komplettera det ärvda ordentligt. Har en favvoloppis 2 ggr/år som typ inte får missas. En stor IKEA-kasse (blå säcken) i stl 86+ får nog anses lyckat för 450 kr 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.