Länge sen jag gnällde om sömnen

Vill ni ha en uppdatering?
Så här ser våra nätter ut nuförtiden.
18:30 Välling och nattning
18:45 Gladys bärs över till mammornas säng där hon somnar med sitt ansikte tryckt mot mitt. Och hela hon pressad mot mig. Närhet, närhet, närhet! När hon somnat bär vi över över henne till hennes egen säng.
19:00 har förhoppningsvis även Tintin somnat efter kullerbyttor, nappkastande, nalljonglerande, bus och trilskande. Ibland kan denna fas hålla på till 20:00 men det blir mer och mer sällan.

23:00 Vällingstjoho. Om det är Gladys som vaknar får hon välling och därefter vägrar hon somna om i sin säng. Hon ligger tryckt mot mig även i sömnen. Men sover gott hela natten till kl 6.
Tintin brukar vakna någon gång mellan 23-01 och vill ha välling. Hon somnar oftast om i sin säng och sover fram till 04 då hon anser att det är morgon. Efter en stunds förhandlander brukar K vira in Tintin i täcket och bära ner henne till källarvåningen. Sen lägger de sig i gästsängen och sedan snarka i kapp fram till 7.30 då Gladys brukar banka på dörren ner till källaren och ropa ”Tinne, Tinne”.
Dessutom har vi sovit middag med ungarna under jullovet. Inte alla dagar, men vissa. Vi är ordentligt utsövda.

Så så länge alla är friska så löper det här på bra. Vi ska fortsätta lägga oss tidigt på kvällen och försöka få bort nattmålet helt och hållet. Men Gladys har fortfarande inte fått tillbaka aptiten helt efter sin influensa under julhelgen. Vi ger det lite tid.

Nu sitter jag i pyjamas och väntar på att tvättmaskinen ska centrifugera klart. Sen är det dags för Regnbågsmamman att sova. TJOHO vad det är härligt med sömn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.