Tråkigt statistik

Jag är med i en tvillinggrupp på Facebook. Det har handlat om barnens utveckling fram till nyligen. Numera verkar frågorna mest handla om hur föräldrarna ska dela upp boendet med sina barn när de skiljer sig. Statistiken säger att fler tvillingföräldrar skiljer sig innan barnen fyller två än andra föräldrapar. Det gör ont i mig. Sorgen att bara få träffa sina barn halva tiden. Men jag vet också att det är vid vägs ände föräldrarna står när de fattar besluten.

Men jag och min K har firat vår sexårsdag i helgen. Jag hade ordnat barnvakt och överraskning för K i fredags. Det blev såväl champagne som finrestaurang och sovande barn när vi kom hem före nio. :-/ ja vi orkar faktiskt inte mer än så numera. Men så trevligt att äta gott, dricka lite vin och strunta i att jag känner mig lite surrig. Någon annan än jag hade ansvar för barnen! Så fantastiskt skönt att få prata en mening utan avbrott, att få fråga min fru en fråga och hinna vänta på svaret. UNDERBART!

Vi känner att vi kommit ut på andra sidan, vi klarade det! Vi är verkligen på en lycklig plats just nu vår stora härliga bullriga familj. Och jag är så kär i mina barn.

Annonser

1 thought on “Tråkigt statistik

  1. Det är onekligen de där guldkornen som gör det, stunderna som är värda så otroligt, fantastiskt mycket!

    Rädslan att inse att livet håller på att brista och styrkan i att ta sig igenom. Livets bana är verkligen galet slingrig, men så trevlig och förgylld med en familj med på tåget. Vad vore en utan dem.

    Lyxigt med finmiddag! Ni verkar ha det fint 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.