Återhämtning

I lördags var det fixardag på förskolan. Jag suckade och stönade och försökte förhandla mig till att slippa. Men K har ont i revbenen och det funkar inte så bra att storstäda eller montera hyllor när revbenen sitter på trekvart. Så jag var tvungen att gå. Morr. Jag var sur. Inte så sjysst mot K. Tycker väl att jag redan drar mitt strå till stacken – minst sagt. Men jag åkte iväg till förskolan och fick mina arbetsuppgifter. Stordisk av alla leksaker föll på min lott. Och vet ni – det var jättekul att hänga med de andra engagerade föräldrarna. Det var skratt och bus och jäklar vad fint vi gjorde. De nyaste barnens föräldrar har inte bara ”hamnat” på vår förskola. De har gjort gedigen research på förskolor i kommunen och valt vår. För att den helt klart är bäst. Sånt känns bara så WOW! Allt slit kommer till nytta.

Så jag fyllde på min energi där på förskolan.

Sen blev jag hämtad av min familj – som trots mitt sura morgonhumör faktiskt hade längtat efter mig. Så det blev en mysig eftermiddag. Innan barnvakterna kom. 🙂 För första gången 2016 skulle jag och K gå ut på tu man hand. Hon hade bokat middagspaket och underhållning på Hamburger Börs – Alcazar! Det var en superfin kväll. Verkligen välbehövlig för oss som par. Lite disco och lite bubbel och hålla handen och ha det fint tillsammans. Så otroligt mysigt.

Idag har jag eldat skräp på vår bakgård. Och K har beskurit våra äppelträd. Sen kom alla barnens kusiner med sina föräldrar på eftermiddagsfika. Så roligt – och så tröttsamt. Men ja. De här helgen har jag faktiskt fyllt på glädjekontot.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.