Hemma igen

Jag var faktiskt ganska lugn när jag kom till sjukhuset. Jag hade valt att åka in själv, K och barnen var kvar hemma. Ungarna sov när jag gick hemifrån.
Vid 7:15 var jag ombytt till operationskläder och 7:45 sov jag. Jag blev opererad med robot och det ger bättre precision och mindre skador, framförallt patienter som tidigare har opererats i buken.
Vid 13-tiden var jag uppe på avdelningen igen och vid 17-tiden hade jag fortfarande inte kissat. MORR – hade jag bara kunnat kissa så hade jag åkt hem. Så jag bada om ett glas saft och så drack jag det och spydde ut hela innanmätet kändes det som. Jag var INTE pigg. Så jag insåg att det blev en natt till på sjukhuset och så kunde jag unna mig att få sova en stund till. Och illamåendet upphörde och kissandet fixade sig så småningom och kl 9 i morse stod familjen på parkeringen och hämtade mig. HURRA!

Men jag har ont. Har svårt att andas in djupt. Har väldigt kort stubin och vill mest ligga still och inte göra något. Längtar efter godis.

Barnen är snälla. De har bäddat ner sina bästa gosedjur i sängen med mig. Gladys älskade Dockis och Tintins Nallis ligger på min kudde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.