Fina samtal

Börjat jobba lite smått. Jobbar fyra timmar, åker hem och sover fyra timmar. Hämtar barn och somnar sen vid 21. Skönt att låta mig vara sjuk. Ovanligt.

Idag var jag på chefsmöte på jobbet. Kom tidigt, tog en macka och kaffe och satte mig och småpratade med en bekant kvinna i min ålder, som jag vet har småbarn. Vi började prata VAB, arbetstider, kräksjuka och annat. Jag berättade att mina barn verkar ha ärvt min immunitet mot vinterkräksjukan trots att jag inte delar biologi med mina barn. Då sa hon, ja så är det hemma hos oss också – mina barn är donatorsbarn men verkar ha ärvt min mans förmåga att fånga en bacill på 10000 mils avstånd. 🙂 Sen pratade vi om glädjen med barn, livet före och efter, förståelse och oförståelse för barnlängtan och en massa andra viktiga saker. Helt enkla och vanliga saker som känns viktiga och härliga att hinna och våga samtala om. Jag var glad hela dagen över det samtalet.

Och bara för att jag lite kaxigt sa att mina barn inte varit särskilt sjuka i höst, vaknar Tintin med 40-graders feber nu i kväll. Huvudvärk (första gången) och feber. Inte så roligt att vara liten då.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.