Förlåt – hinner inte

Ironiskt nog – jag behöver mer än någonsin skriva men har inte tiden. Har försökt mobilblogga men det går inte. Den enda tid jag egentligen har tillbringas på bussen mellan innerstad och ytterförort och det går inte att fälla upp datorn.

Vill så gärna skriva om min chef. Fortsätta berättelsen om min mamma. Jag vill också berätta om vår vackra gudson, Ks vackra gudson. Så drabbad av något (ADHD/Högfungerande autism/Tics/ tvång) men som trots våra påtryckningar i snart 5 år ännu inte är utredd. Hans föräldrar har så länge ansett att det är en uppfostringsfråga och dessutom anser de att en diagnos är stigmatiserande. AAAAAAAAAAAAAAAaaa. Jag ser ett barn som inte får det stöd han behöver och en familj som faller samman.

Men jag kan berätta om fina Gladys. Jag vaknade till härom natten av att den lilla ungen låg och kramade mig, pussade mig på kinderna och var så kärleksfull. Sen somnade jag om. På morgonen frågade jag henne varför hon hade pussat mig så mycket på natten. ”men mamma, jag tyckte ju så synd om dig! Jag hade ju tagit allt ditt täcke och du hade inget.”
– Men sa jag, varför gav du mig inte en bit täcke då? ”Nä, det var så mysigt att ha det runt min kropp.”

Både empatisk och egoist i samma fina lilla goskropp. haha

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.