att ömsa skinn

Jag har haft en svacka. Efter den fina sommaren med ledighet, resor och underbar familjetid så damp jag ner. Att återvända till jobb, trånga byxor och annalkande höst kändes tungt. Jag var och är nog deprimerad. Jag kan fortfarande hantera det någorlunda, men jag kämpar.

Jag sökte jobb i Skåne. Kom tvåa. Tappade sugen och har liksom inte kommit ifatt mig själv efter det. Har inte riktigt kunnat definiera vad det är jag vill förändra. Varför vill jag flytta, byta jobb, förändra, förnya?

Nu har det börjat lätta, jag börjar se konturerna på svaren iallafall. Jag vill förenkla. Minska. Downsiza. Få mer tid och färre måsten. Jag överväger att sluta mitt jobb. Jag vet inte vad jag istället skulle göra, men beslutet har mognat fram under tid.

Vi ska sälja vårt hus. Det är för stort, för svårt, för tidskrävande, för mycket slit och jag vill hinna vara ledig när jag är ledig. Nu ser vi över alternativen. Flytta inom Stockholm, eller flytta iväg.

Jag vill ha hund igen. Saknar en fyrfoting så det gör ont. Vill ha ett liv där en hund är en självklarhet. Vill att flickorna ska ha en fyrfota kompis i sina liv. Något som kan konkurrera ut skärmar och smågnabb.

 

Annonser

1 thought on “att ömsa skinn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.