Svårigheter

Bland dagens banaliteter vill jag nämna: jag har i min gmail lyckats markera en  person så att dennes alla brev till mig hamnar direkt i papperskorgen. Jag har verkligen försökt avmarkera det som sorterar bort hens brev, men utan framgång. Någon som har ett tips på åtgärd?

Har äntligen tagit tag i sömnproblemen, bokat tid hos företagshälsovården för att få en bedömning hos läkare och därefter utredas för stress. Också meddelat min chef att jag har sömnsvårigheter. Nu har jag inte längre bara problem med att jag vaknar 03:45 med att kippa efter andan och ha hög puls, jag har också svårt att somna. Snurrar och snurrar och snurrar..

Har sökt jobb i den andra staden, men ännu inte hört något. Jag har åtminstone inte fått ”tack, men nej tack”. Inser att det nog kommer att ta några månader eller kanske ett år att hitta ett jobb. Frustrerande, för nu när vi bestämt oss så är vi otåliga. K har sökt åtminstone två jobb, och inte heller fått någon info. Vi avvaktar och fortsätter bevaka marknaden.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.