Semester!

Familjen Regnbåge är på långresa i Thailand. Värsta sortens svennebananförpackning med Bamseklubb, möjlighet till all-inclusivekoncept och skandinaviska barnanpassade shower på kvällarna. Vi älskar det! Barnen frodas och trivs och mellan oändliga mängder glass, pommes frites och spagetti med smör, smyger det ner en och annan vitamin i form av färsk frukt. Kokosnöt, mango, ananas, drakfrukt och vattenmelon.

Jag har fortfarande problem med sömnen tyvärr, trots semester och vila. Mina problem med saknade ord består också tyvärr.. (har nog inte skrivit om det tidigare, men har tappat många ord.. Antingen pga generell stress eller pga sömnbristen.) K hjälper mig och barnen fattar oftast vad jag letar efter för ord. Brukar kunna förklara omkring liksom. Jag har börjat läsa en bok! Det är bra shit! En sanslöst spännande deckare av Arne Dahl och har fler böcker i lager om jag orkar och hinner..

K tränar thaiboxning här nere och åker iväg arla morgon och kommer hem efter min och barnens frukost, mild, trött och blåslagen 🙂

Vi har också tack vare Bamseklubben fått frutid tillsammans. Vi dricker finkaffe, spelar Backgammon och hinner prata. Fint och ovanligt.

Jag älskar min fru om ni inte visste det. Hon är vacker, smart, rolig och världens bästa mamma. Vi har snart varit gifta i åtta år. Fantastiska, härliga och utmanande åtta år. Livet tillsammans är inte alltid lätt, men nu på semester, i sol och värme, då är det lätt. Väldigt lätt. Jag njuter av det..

Annonser

1 thought on “Semester!

  1. Va glad jag är för din skull. Du är sååå värd all vila och värme och umgänge med familjen.
    Hoppas ni får en fortsatt härlig resa med mycket kärlek! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.